PERSBERICHT

Gouda, 1 februari 2012

BEVEILIGINGSBEDRIJF SPEELT IN OP REGIONALE BEHOEFTE

Het aantal inbraken in Gouda, de Krimpenerwaard, Zuidplas, Waddinxveen en Boskoop is de afgelopen maanden explosief gestegen. De politie reageert adequaat. Maar niet veel later nadat er verdachten zijn aanhouden, dient zich vaak een nieuwe golf van delicten aan. Gelukkig is er een oplossing.

Spee Inbraakbeveiliging B.V. constateert verheugd dat de trend van inbraken voorbijgaat aan de bewoners van huizen die voorzien zijn van het zogeheten keurmerk ‘veilig wonen’. Zij zijn niet het slachtoffer. Het verband is onderschreven door de lokale autoriteiten in het AD Groene Hart van 30 januari 2012. Districtschef Marlé van Tol: ‘Onder woningen met het keurmerk ‘veilig wonen’ is het aantal inbraken bizar laag. Het blijft daar overwegend bij pogingen’.

Spee Inbraakbeveiliging B.V. faciliteert als een van de zeer weinigen in de regio dit belangrijke keurmerk, waarvan de effectiviteit niet alleen gevolg heeft voor het aantal inbraken, maar ook voor de algehele veligheid en leefbaarheid van de wijk. Daarnaast is er een duidelijke relatie met de afname van het aantal bedrijfsinbraken.

einde persbericht

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor vragen of schriftelijke informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. J. Schoonderwoerd, projectleider

Tel.: 0182 547 052 of mail naar info@speeinbraakbeveiliging.nl
Zie ook: www.speeinbraakbeveiliging.nl